0

REPORT ILFN LushifiedDe echte ILFN fans hielden de afgelopen week nauwlettend hun e-mail in de gaten in de hoop de gelukkige winnares te zijn van de exclusieve shopping night van Lushified en I Love Fashion News. Gisteravond was het dan eindelijk zo ver en mochten 24 lucky ladies aanwezig zijn bij de exclusieve pre-launch van de Lushified pop-up store in Eindhoven.

Van 19.00 tot 21.00 opende Lushified speciaal de deuren voor de ILFN winnaressen. Nadat ILFN’s Founder & Director Annic van Wonderen een klein woordje sprak was het shoppen geblazen. Onder het genot van een hapje en een drankje (lees: champagne en sushi) vroegen de lezeressen Annic letterlijk het hemd van het lijf op het gebied van styling. Want ook de outfit van Annic, die van top tot teen gehuld was in Lushified, was namelijk te shoppen.

Tijdens het event kregen alle vrouwen niet alleen persoonlijk styling advies van Annic, maar ook nog eens 15% korting op hun aankoop! Nog niet zo bekend met Lushified? Het merk bestaat uit trendy, mooie en opvallende musthaves die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Klik hier om de collectie online te bekijken en te shoppen.

Tip! Ook RTL was bij de avond aanwezig. Voor het programma wist je dat werden tijdens de avond fragmenten opgenomen. Kijk dus volgende week zondag 22 december naar het programma ‘Wist je dat’ om een beeld te krijgen van de exclusieve shopping night en de pop-up store.

De winnaressen gingen aan het einde van de avond niet alleen met een nieuwe garderobe de deur uit, maar ook met een goodiebag. Wil jij zelf ook een kijkje nemen bij de pop-up store van Lushified? Tot 6 januari is de shop op de Hooghuisstraat 3 in Eindhoven nog te bezoeken.

Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store Opening Lushified pop-up store

www.lushified.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties