0

Masterclass-2Met nog maar een paar uur te gaan naar het nieuwe jaar heb jij je lijstje met goede voornemens waarschijnlijk al helemaal klaar. Ga jij in 2014 eindelijk beginnen met het realiseren van die droom en ga je je eigen bedrijf beginnen of wil je je bedrijf nog succesvoller maken in 2014?

Dan is een Masterclass van ILFN’s founder & director Annic van Wonderen misschien wel heel leuk en inspirerend om bij te wonen. Annic is een ondernemer in hart en nieren en weet daardoor alles van ondernemen en van wat daar allemaal bij komt kijken. Daarnaast wist zij van I Love Fashion News een groot succes weten te maken zonder studie of startkapitaal. Kort geleden gaf zij al een Masterclass bomvol tips & tricks voor ondernemers en voor ondernemers in spé. Die nu over minder dan twee weken wordt herhaald.

De Masterclass is een echte must visit voor iedereen die erover denkt een eigen bedrijf op te starten of juist zijn of haar bedrijf een upgrade wil geven. Naast Annic zijn er ook nog twee andere sprekers aanwezig. Advocaat Marieke Neervoort gaat verder in op de juridische kant van het ondernemen en eigenaresse van het bedrijf Business Coaching Kathleen Oerlemans helpt je om jouw bedrijf een boost te geven.

De Masterclass vindt net als vorige keer plaats in het prachtige Westcord Fashion Hotel en staat gepland op 11 januari 2014 van 13:00 tot 17:15. Daarna is er nog een gezellig netwerkborrel om de leerzame dag af te sluiten op de tiende verdieping van het hotel, namelijk in de Skyy Bar.

Wil jij deze Masterclass zeker niet missen? Wees er dan snel bij! Je krijgt nu namelijk maar liefst 40 procent korting en betaalt in plaats van €249,95 maar €149,95! Ga voor alle informatie en het bestellen van kaarten naar de ILFN shop of klik op één van de onderstaande foto’s.

tickets masterclass

masterclass

masterclass

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties