0

Reminder ILFN BingoVrijdag 27 september zal de allereerste I Love Fashion News Bingo plaats vinden in de Koepelkerk in Amsterdam. Het wordt een spectaculaire avond om nóóit te vergeten met muziek en vol entertainment! Een echte bingoavond, maar wel fashion verantwoord met stijl! De hilarische én hysterische Fred van Leer is jouw showmaster van de avond en zal geassisteerd worden door zijn aantrekkelijke assistent.

De waarde van alle prijzen die je kunt winnen is meer dan 100 euro, van designer merken tot andere populaire merken die je regelmatig op onze site vindt! Naast de bingo zijn er nog heel veel andere manieren om prijzen te winnen! Kom naar deze fashion avond met je vriendinnen of collega’s en dress up want, de Best Dressed gaat met een hele mooie prijs naar huis!
deze fashion avond met je vriendinnen of collega’s en dress up want, de Best Dressed gaat met een hele mooie prijs naar huis!

collage1

Entree € 39,95 inclusief:

- 5 gratis bingo kaarten
- Gratis Welkomstdrankje
- Gratis Welkomsthapje
- Gratis goodiebag

Programma:

19.00 uur aanvang
20.00 uur start bingo
23.00 uur einde avond

VIP tickets:

Wil jij een special treatment en de mogelijkheid hebben om lekker te zitten tijdens de bingo? Neem dan plaatst op ons VIP balkon. Deze kaarten zijn € 59,95 per persoon met een minimum van 5 personen inclusief één fles prosecco per 5 personen. Mail dan naar [email protected] voor reserveringen en meer informatie.

Dress code:

Dress to impress! We love dresses and high heels! ;-)

LET OP! Kaarten kunnen niet geretourneerd worden. Toegang vanaf 16 jaar.

BESTEL JOUW KAARTEN HIER!

www.ilfnshop.com

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties