0

kelly 150Kelly Cutrone kennen we allemaal als Whitney en Laurens strenge, doch rechtvaardige baas in The Hills. Later kwam ze terug op televisie als jurylid in America’s Next Top Model. Ook daar was ze niet bang om te zeggen wat ze er allemaal precies van dacht.

Die sterke mening maakt dat ze tijdens de huidige controverse rondom de uitspraken van Stefano Gabbana (tweede helft van designerduo Dolce & Gabbana) niet haar mond kan houden. Via Twitter spreekt ze haar gedachten uit wat betreft de opmerking en laten we zeggen dat ze niet aan de kant van D&G staat. Haar exacte woorden waren: “Just arrived LA. Wish I were home so I could make a video of myself cutting up my @dolcegabbana clothes! #boycottDG” 

Daarna stuurt Kelly nog een tweet de wereld in. Ditmaal betrekt ze er een advertentiebeeld van D&G uit 2007 bij. Op de foto staan een aantal mannen rondom een andere man die zich over een vrouw heen buigt. Kelly vraagt zich bij de foto af of D&G wel gangbangs supporten. Tja, de compositie in de foto is inderdaad een beetje apart…

Bekijk beide tweets hieronder.

(Beeld: Kelly Cutrone Project)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties