0

Quote lastercampagne sylvieSylvie Meis heeft het de laatste weken zwaar te verduren. Nadat ze haar relatie met de Fransman Guillaume Zarka beëindigde, kwamen er veel nieuwe geruchten over haar naar buiten. Zo zou ze een notoire vreemdganger zijn…

Sylvie zelf, die al die tijd stijlvol haar lippen op elkaar had gehouden, reageerde geschokt. Ik vind het heel erg jammer dat iemand die je zo hebt vertrouwd en liefgehad zulke afschuwelijke leugens over je kan verspreiden.” Maar de it-girl staat er gelukkig niet helemaal alleen voor. De ouders van de 35-jarige presentatrice nemen het voor haar op. Volgens hen wordt er een lastercampagne tegen hun dochter gevoerd.

Ze proberen Sylvie kapot te maken,” zegt moeder Rita Meis tegen de Duitse tabloid Bild. “Wij zijn heel trots op de manier waarop ze zich staande houdt en hopen dat dit snel overwaait.” Sylvie zelf beschouwt haar zoontje Damian als haar rots in de branding. “Hij geeft mij kracht.” Ondanks alle tegenslagen, blijft Sylvie stijlvol voor de dag verschijnen. Onlangs werd ze samen met haar zoontje gespot in een outfit die wederom door een ringetje te halen is.

Bekijk de look hieronder!

Sylvie en Damian

Sylvie met haar zoontje en steun Damian

sylvie lastercampagne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties