0

yolanthe zwangerschap tweelingIn vrijwel elk interview dat Yolanthe gaf de afgelopen jaren, werd gevraagd naar haar kinderwens. De actrice/presentatrice en Wesley Sneijder waren al een paar jaar getrouwd en een kindje bleef uit. Eind maart maakte de voetballer bekend dat zijn vrouw in verwachting is tijdens een wedstrijd.

Yolanthe bleef daarvoor al erg uit de spotlights: we hebben enkel een kiekje van haar op het Instagram account van zusje Xelly voorbij zien komen én van de week wat foto’s op de cover van het blad Story. Bij die beelden viel het op hoe bol Yolanthe’s buik nu al is terwijl ze pas vier maanden zwanger zou zijn: in oktober zou het kindje pas ter wereld komen volgens Wesley.

Judith de Jong, verloskundige bij Femme-Amsterdam, gaf gisteravond aan Shownieuws een verklaring. “Ik denk dat ze ongeveer zes of zes en een halve maand zwanger is. Ze is wel ietsjes verder dan ze zelf zegt dat ze is. Het is een veel grotere buik dan vijf maanden in ieder geval. Ik denk dat de baby ergens begin of half september geboren gaat worden.”

De Turkse media fantaseert ondertussen over een tweeling: Yolanthe zou begin dit jaar bij een IVF kliniek gespot zijn en zelf dus niet op een ‘natuurlijke’ manier een kindje hebben kunnen verwekken met Wesley. Bij IVF is de kans groter dat je zwanger wordt van meerdere kindjes tegelijkertijd.

Wij zijn benieuwd wat uiteindelijk waar is!

  • Yolanthe-Senijder-Cabau-bolle-buik
  • story-yolanthe-buik

(Beeld: www.instagram.com/yolanthecabau)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties