0

Sofia 640Vrouwen die het over borstvergrotingen hebben zijn meestal degenen die – om het maar even heel cru te brengen – achteraan in de rij stonden toen de cupmaten werden uitgedeeld. De vrouwen die vooraan in de rij stonden op dit cruciale moment hoor je eerder over een borstverkleining, want een grote buste blijkt ook niet alles te zijn en kan een flinke last in je rug veroorzaken.

Sofia Vergara, zo ongeveer de ideale vrouw als het om haar figuur gaat, rept in een nieuw interview juist wél over borstvergrotingen. Ondanks dat haar eigen buste puur natuur is, had ze namelijk graag gewild dat haar borsten nep zijn. In dat geval ‘zakken ze niet zo naar de zijkant als ze gaat liggen’. Wow, zelfs de prachtige Sofia heeft body issues!

De Modern Family actrice vertelde dit aan Vanity Fair, waar ze deze maand (met haar twee pluspunten volop in beeld) op de cover staat. Ze vertelt ook openhartig over hoe moeilijk het was om beha’s te vinden met haar figuur. De enige plek waar ze terecht kon, waren winkels voor strippers en dames van lichte zeden. Haar curves zijn ook de reden van haar vrouwelijk stijl met veel bodycon jurkjes. Ze legt uit dat ze gewoon nergens anders in komt en het ook niet flatterend staat als ze dat wel doet.

Bekijk de Vanity Fair cover die bij het interview hoort hieronder.

  • 276007EB00000578-3030580-Take_center_stage_Sofia_Vergara_strikes_a_sultry_pose_on_the_cov-a-3_1428516576246

(Beeld: www.vanityfair.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties