0

Nicolette van Dam150Nicolette van Dam is een zeer druk baasje: ze is actrice, presentatrice en daarnaast weet ze haar drukke carrière ook nog eens te combineren met het moederschap. De 30-jarige Nicolette kan niet stilzitten en zou zeker niet gelukkig zijn als ze elke dag thuis op de bank zou moeten zitten.

Nicolette vindt wel dat vrouwen niet al té zelfstandig moeten zijn. De presentatrice deed een boekje open over haar gezinsleven in een interview met Veronica Magazine en geeft gelijk even advies aan alle vrouwen van Nederland. “Bij vriendinnen zie ik weleens dat ze té zelfstandig willen zijn. Een valkuil, want mannen vinden het fijn hun mannelijkheid te tonen en zo indruk te maken. Natuurlijk moet je te allen tijde zelfstandig zijn – dat ben ik ook – maar laat die mannen maar denken dat je een beetje afhankelijk van ze bent”, aldus de wijze woorden van Nicolette.

De presentatrice is nu druk bezig met de opnames van ‘Door het oog van de naald’ op en geeft toe dat het soms erg moeilijk is om haar werk te combineren met het moederschap. De 30-jarige heeft twee dochters genaamd Kiki-Kate en Lola-Lily en Lola kwam laatst nog naar haar toe met de vraag waarom ze zoveel werkte. “Nu al zegt Lola soms: ‘Mama, niet zo veel werken’, dan moet ik slikken. Ik probeer haar bij te brengen dat we ons mooie dingen kunnen veroorloven doordat papa en mama werken”, zegt Nicolette.

Nicolette is een supermoeder en zoals je hieronder op de foto kunt zien, is ze er toch mee eens dat vrouwen het beter doen.

  • Nicolette van Dam 500

(Beeld: www.instagram.com/nicolettevandam1)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties