0

LOVEGOLD Celebrates the Screening of MADEMOISELLE C.Wat is er mis met een klein beetje make-up om die wallen weg te werken en je ogen wat sprekender te maken? Je zou zeggen helemaal niks. Sterker nog wij weten niet wat we zonder zouden moeten. Maar nu blijkt dat veel mannen die cover up helemaal niet zo kunnen waarderen.

Ze zouden zelfs het gevoel hebben dat wij liegen op het moment dat we onze naturelle look een kleine upgrade geven. Zo blijkt wel uit de reacties die mannen gaven op een foto waarin je aan de ene kant een vrouw ziet zonder een spoortje make-up en aan de andere kant vol in de maquillage. Toegeven, het is inderdaad een enorm verschil, maar het commentaar van de mannen op de foto liegt er niet om.

“Women get up every day, and one of the first things they do before they even leave the house is put on a face that lies to the world. The majority of women even refuse to be seen in public without their liar’s face on.”

Zo, is dit dus hoe mannen denken over make-up? We wisten al dat ze liever een natural beauty naast zich hebben liggen, maar een beetje concealer heeft nog nooit iemand kwaad gedaan right?

Laat jij voortaan je make-up tasje toch maar thuis of trek je je niks aan van de mening van mannen en doe je nog wat extra blush op?

Kim Kardashian ziet er vast anders uit zonder make-up

Kim Kardashian is niet vies van een ‘beetje’ make-up…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties