0

QUOTE Vroeger was ik veel arroganterWij zien haar als dé perfecte vrouw, maar Doutzen Kroes stelt ons toch nog een beetje gerust; ook zij is niet perfect. Zo liet het topmodel eerder al weten dat ze af en toe echt een heks kan zijn en nu heeft ze het wederom over haar flaws.

Hoewel haar leven als topmodel één en al glitter en glamour lijkt te zijn, is Doutzen al ze thuis is vooral de moeder van Phyllon en de vrouw van Sunnery. Toen ze woensdagavond vol in de spotlights stond bij de Björn Borg show in Amsterdam was dat ook best weer even wennen. “Zo moet Kim Kardashian zich voelen, elke dag. Dit is best wel heftig en een heel andere werkelijkheid dan mijn normale leven als moeder, als huisvrouw ook”, vertelt Doutzen aan Spits.

Toch is al die aandacht geen reden voor Doutzen om een stapje terug te doen, hoewel ze wel merkt dat ze er anders mee omgaat dan eerst. “Hoe ouder je wordt, hoe meer je realiseert dat je niets in je eentje kan doen. Ik was vroeger veel arroganter, dacht dat ik het allemaal zelf had bereikt. Zo voelde het toen ook, maar ik weet nu dat ik heel veel te danken heb aan de mensen om me heen, mijn ouders, mijn basis”, aldus de bloedmooie blondine.

Doutzen kroes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties