0

sylvie 250Het was eindelijk weer een beetje stil rondom de hele Sylvie en Sabia gate. Sabia maakte bekend zwanger te zijn van Rafael en Sylvie wenste hun het allerbeste en richt zich nu vooral op zoontje Damian. Eind goed, al goed. Zou je denken…

Helaas is dit niet hoe het (horror) sprookje eindigt. Gisteren kwamen er namelijk weer een aantal dirty details naar buiten over de break-up tussen Rafael en Sylvie. Niet alleen Raf kon zijn handjes niet van de beste vriendin van Sylvie afhouden, ook de voetbalvrouw zelf at een tijd lang van twee walletjes.

Zo gaf ze zelf toe vreemd te zijn gegaan met piloot Balasz Vajta terwijl ze nog getrouwd was met Rafael. Reden genoeg voor Balasz zelf om ook nog het één en ander kwijt te willen over de affaire. Zo vertelt hij dat hij Sylvie heeft ontmoet tijdens een vlucht van Londen naar Amsterdam en daar hoog in de lucht sprong de vonk meteen over. Via lange telefoongesprekken en veel mailtjes ontstond er al snel meer tussen de twee. ”Ik was heel verliefd op Sylvie en zij heeft mij gezegd en laten zien dat zij dat gevoel ook had”, aldus de piloot.

Na drie maanden vol afspraakjes kwam er abrupt een einde aan al dat liefdesgeluk. Rafael kwam er via een mailtje namelijk achter dat zijn vrouw een affaire had en liet haar via een kort telefoongesprek de relatie met Balasz beëindigen. “Sylvie was hoorbaar gechoqueerd en bang voor een scheiding. Het was zwaar voor mij. De moeilijkste tijd van mijn leven.”

Wij hopen dat het hoofdstuk Sylvie slash Rafael slash Sabia slash piloten snel afgesloten wordt, maar we denken zomaar dat hier het laatste woord nog niet over gesproken is. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Sylvie is dus ook niet altijd even netjes geweest tijdens haar huwelijk met Rafael...

Sylvie is dus ook niet altijd even netjes geweest tijdens haar huwelijk met Rafael…

Piloot Balazs Vajta met zijn nieuwe vriendin

Piloot Balazs Vajta met zijn nieuwe vriendin

(Beeld: Bruno Press en Instagram)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties