0

Sylvie Meis in the dance show Let's DanceEr gaan veel verhalen rond over Sylvie Meis. Ze wordt een bitch, diva en slechte moeder genoemd, maar haar goede vriend André Borchers kan zich hier absoluut niet in vinden en wil deze geruchten graag de wereld uit helpen.

De twee zijn al zo’n drie jaar goede vrienden en ontwerper André kan het dan ook niet hebben dat er door kwade tongen zo over zijn vriendin geroddeld wordt. ”Als ik lees wat er deze week allemaal over Sylvie is geschreven, word ik boos. Genoeg is genoeg”, vertelt hij aan het Duitse OK Magazine.

Een andere reden dat André zo betrokken is bij de presentatrice, is omdat hij bij haar in het krijt staat. Ze zou hem twee maanden geleden namelijk uit de bak hebben gehaald. ”Ik werd gearresteerd in Londen. Sylvie haalde me uit de gevangenis.”

Volgens André heeft de voormalige voetbalvrouw dan ook een heel groot hart. Zo zou ze hem kippensoep komen brengen als hij ziek is, voorlezen als hij chagrijnig is en zou ze anderen nooit willen opzadelen met haar problemen. ”Het is duidelijk dat alle roddels niet onopgemerkt aan Sylvie voorbijgaan. Ze probeert sterk te zijn en het alleen te doen, maar zelfs als ze lacht, kan ik in haar ogen zien of ze verdrietig is.”

Ook van het gerucht dat Sylvie geen goede moeder zou zijn, is volgens André niks waar. ”Ze gaat vaak met Damian naar de bioscoop en daar eten ze samen popcorn. Dan lachen ze tot hun middenrif pijn doet en nemen ze daarna nog een ijsje”, vertelt hij. ”Hij is de nummer één in haar leven. Vaak ga ik naar haar en dan spelen we UNO, Ludo of koken we pasta.”

Opvallend is dat André Borchers normaal zijn lippen stijf op elkaar houdt. Hij is namelijk van koninklijke bloede is en zijn familie zou niet zo dol zijn op hun naam in de pers. Blijkbaar vond de royal deze openlijke mededeling toch nieuwswaardig genoeg om zich niks van zijn familie aan te trekken. Ben jij het met  hem eens?

  • Emotion Awards 2013.
  • Sylvie Meis in the dance show Let's Dance
    Sylvie Meis

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties