0

saint laurent 150Toen Hedi Slimane het roer overnam bij Yves Saint Laurent, inmiddels Saint Laurent, ontstond er nogal wat controverse. Nu kan men na drie jaar opgelucht ademhalen, want het modemerk is nog nooit zo succesvol geweest.

De verkoopcijfers zijn sinds Slimane’s aanstelling exponentieel gegroeid, dus logischerwijs wordt het immense succes aan de designer geweten. Niet eerder had het modemerk namelijk zowel een sterke ready-to-wear collectie als een mega populaire schoenen en tassenlijn, een combinatie dat niet veel andere modehuizen bezitten en de reden waarom items van Saint Laurent als warme broodjes over de toonbank gaan.

Bij alle grote modeketens in de VS is Saint Laurent één van hun best verkochte merken en volgens kenners ligt dit aan de mix van luxe en basic items. Mensen zijn bereid om een leren jasje van 4000 euro te kopen, omdat ze weten dat Saint Laurent altijd in de mode blijft.

Of wij ook dat geld kunnen neerleggen is een tweede, maar dat Saint Laurent tijdloos is kunnen wij in ieder geval niet betwisten.

  • saint laurent campagne

(Beeld: www.ysl.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties