0

Miranda Kerr Launch Escada Joyful at Sephora Union SquareGisteren nam het Australische model Miranda Kerr de Twitterpagina van haar organische skincare lijn Kora Organics over. Fans konden in dit exclusieve uurtje alles vragen aan het voormalige Victoria’s Secret model.

Ondanks haar super strakke figuur, liet ze aan haar fans weten dat ze nog weleens ongezonde voeding naar binnen hapt. Een twittergebruiker vroeg of Miranda zichzelf nog weleens trakteert op flink wat calorieën. “My treats include dark organic chocolate, french fries and triple cream goat cheese. My favourite icecream flavour is salty caramel,” aldus de Australische bombshell. Het is goed om te zien dat Miranda zo eerlijk is over haar guilty pleasures, terwijl ze zich volledig inzet voor het promoten van een gezonde levensstijl. 

Miranda gaf wel aan dat ze zich er niet vaak aan moet toegeven, en het dan ook niet zo regelmatig eet. I focus on moderation, balance and being aware of input/output. I also make sure to add exercise into my day”, aldus het model. Ze vindt het ook erg belangrijk om 15 minuten per dag te mediteren, en kan verder niet leven zonder avocado’s, haar pincet en natuurlijk de producten van Kora Organics. Ook werden er vragen gesteld over het moederschap: Miranda’s grootste prestatie tot nu toe is haar zoontje Flyn en ze vindt niets mooier dan het zien van zijn glimlach.

  • Miranda Kerr Launch Escada Joyful at Sephora Union Square
  • 10817572_783762075017240_1765599254_n
  • 10784912_836353799720381_542633715_n

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties