0

miranda 150Miranda Kerr is een drukke vrouw. Naast haar diverse modedeals is ze ook nog eens moeder, een business woman en het gezicht van Reebok. Voor dat laatste onthulde ze hoe ze het allemaal combineert.

Het belangrijkste wat Miranda heeft geholpen in haar jaren in de spotlight, is dagelijkse meditatie, bidden en het herhalen van positieve gedachten. Ook sporten is een belangrijk onderdeel van de Australische: ”I feel much more focused when I exercise. It gives me more energy and clarity”. 

Door haar drukke bestaan is het voormalige Victoria’s Secret model niet altijd in staat om naar de sportschool te gaan, maar in die gevallen gaat ze lekker trampoline springen met haar zoon Flynn, tevens haar grootste inspiratie: Flynn inspires me every day. Just seeing the world through his eyes is so refreshing. Nothing matters more than the simple things in life like family, health, and love”.

Met haar bedrijf KORA Organics, dat organische huidverzorging maakt, probeert ze de wereld zelf ook een beetje te inspireren. Dit is echter geen simpele endorsement deal van het model: Miranda is de real deal, aangezien ze ook vertelt naast haar modellenwerk te zijn opgeleid tot gekwalificeerd nutritionist en gezondheidscoach.

Mocht Miranda nog een paar cursussen willen geven, wij staan als eerste in de rij!

  • miranda 500

(Beeld: www.instagram.com/mirandakerr)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties