0

blake lively borsten 640Blake Lively is eind vorig jaar de trotse moeder geworden van een dochtertje. Inmiddels weten we de naam van de kleine spruit, maar helaas hebben we James nog niet in het echt kunnen aanschouwen. Blake en Ryan doen alles om hun dochter uit de spotlights te houden en de actrice weet maar al te goed hoe ze de aandacht op zichzelf moet vestigen.

Tijdens een interview met People magazine onthulde ze dat haar borsten, als ze haar dochtertje niet bij zich heeft om haar te voeden en geen melk kan kolven, gedurende de dag alsmaar groter worden. “I walked out onstage for one appearance in an outfit that had fit perfectly when I tried it on many hours earlier, but by the time it got on me, I thought, ‘Oh no! This isn’t going to cover them up at all!’ I was very worried about a wardrobe malfunction“, aldus Blake tegen People.

Maar goed dat ze in februari al het nodige werk heeft gedaan om zoveel mogelijk outfits te selecteren voor de Age af Adaline promotietour. Blake zegt geen stylist te hebben en zocht met haar zus toen al 256 outfits uit. Genoeg opties om qua look te wisselen dus gedurende de dag en dat is precies ook wat ze doet. Tijdens drie dagen van haar promotour zou Blake maar liefst veertien verschillende looks aangehad hebben!

  • blake-lively-vogue-25nov14-pr_b

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties