0

lieke van lexmond bevallen vik barthelemy van veggel 150Lieke van Lexmond heeft de liefde van haar leven gevonden in Bas van Veggel. Vorig jaar november werd bekend dat de twee een relatie hadden en in maart onthulde de actrice en presentatrice dat ze in verwachting is. En woensdag was het zover: haar zoontje Vik Barthélemy van Veggel kwam ter wereld.

Maar de bevalling viel niet mee. “Ik was al over tijd. Het duurde maar en het duurde maar. Hij zat veel te lekker, volgens mij. Op een gegeven moment zijn we naar het ziekenhuis gegaan om in te leiden. Dinsdagochtend is het allemaal begonnen en uiteindelijk zijn we gisteravond laat bevallen. Dus we zijn twee dagen zoet geweest. Maar het was fantastisch. De mensen in het ziekenhuis waren geweldig, we werden zo goed begeleid. Het was echt heel gaaf”, aldus Lieke tegen RTL Boulevard.

Het gaat goed met moeder en zoon, maar Lieke moet nog wel even in het ziekenhuis vertoeven. “Het was toch wel wat pittiger dan we dachten. Maar met de kleine gaat het heel goed. Dat is wel echt het allerbelangrijkste.”

Hoe Lieke en Bas aan de naam van hun zoontje gekomen zijn? “Vik vonden we gewoon heel leuk en kordaat, een sterke naam. En Bas en ik zijn samen op een bijzondere vakantie naar Barthélemy geweest. We keken elkaar toen in de ogen en dachten: we zouden zo graag een kindje met elkaar willen. Dus dat heeft nog een extra lading.”

  • lieke van lexmond bevallen vik barthelemy van veggel 500
    "24-09-2014 Vik Barthélemy van Veggel. 'Je bent een droom!' #emoji️ #intenseLiefde #smoorverliefd"

www.instagram.com/liekevanlexmond

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties