0

elizabeth-olsen-at-marie-claire-magazine-may-2014_1Het moet niet makkelijk zijn geweest om op te groeien in de spotlights, laat staan in de schaduw van zussen als Mary Kate en Ashley Olsen! Toch is het Elizabeth, a.k.a. Lizzie, gelukt om er een tamelijk rustige jeugd op na te houden én een eigen acteercarrière op te bouwen.

Als jonge celebrity, Lizzie is 26, ontsnap je tegenwoordig moeilijk aan social media. Toch laat de actrice weten dat we niet op haar Instagram appearance hoeven te wachten en wel om een hele bijzondere reden. Tegen het Canadese magazine Fashion zegt ze namelijk graag ‘te verdwijnen’ en dit ook als imago te willen hebben. Omdat je op social media je imago kan onderhouden was het voor haar dus een logische keuze om niet aan de deel-cultuur op het internet mee te doen. Ze heeft liever niet dat mensen haar constant zien, maar alleen het werk waar ze trots op is (haar films).

Daar voegde ze dit nog aan toe: “I feel like you let people touch you when you have Instagram or Twitter, and I don’t want to be touched all the time. I’m not going to do it—ever”. Helaas pindakaas voor ons dus, voorlopig krijgen we nog geen selfies van Elizabeth te zien.

  • elizabeth-olsen-at-marie-claire-magazine-may-2014_1-1

(Beeld: www.marieclaire.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties