0

KarlKarl Lagerfeld staat aan het roer van modehuizen Chanel en Fendi, maar daarnaast heeft de 81-jarige zilverharige ontwerper ook nog zijn eigen label en allerlei projectjes on the side lopen. Tussen alle drukte door vindt de designer ook nog een alle tijd om bijzondere uitspraken te doen.

Onze favoriete Uncle Karl omringt zich graag met de mooie mensen en zijn favoriete model/bodyguard is Brad Kroenig die Karl overal vergezeld. Maar, Karl Lagerfeld heeft een complete entourage aan knappe kerels die hem op de voet volgen. Zo heeft de ontwerper een eigen clan genaamd ‘Karls Boys’ die ervoor moeten zorgen dat de bejaarde ontwerper niet depressief wordt.

Karl Lagerfeld heeft namelijk een gloeiende hekel aan lelijke mensen. “Ik haat lelijke mensen, die zijn heel deprimerend”, verklaarde de designer aan The New York Times. Ook deed Uncle Karl een bijzondere uitspraak in de Britse editie van Cosmopolitan. Zo zou Karl tegen het magazine gezegd hebben dat alleen goedgeklede mensen recht hebben op een uitkering. “Ik zou zelf het hoofd van de modepolitie worden en we zouden ten strijde trekken tegen slordigheid”, zo zegt de ontwerper. “Er goed uitzien heeft niks te maken met hoeveel geld je te besteden hebt. Ik zou uitkeringen vervangen door bonussen voor mensen die hun best doen om er goed uit te zien.”

  • BP_25215376

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties