0

QUOTE Kourtney Kardashian moet snel heel veel afvallenKourtney Kardashian is de oudste zus van de Kardashian Klan en heeft twee kinderen met haar vriend Scott Disick. Vorig jaar juli beviel ze van de laatste spruit; de kleine Penelope. Op dit moment is ze nog niet terug op haar oude gewicht, wat natuurlijk logisch is.

Maar haar vriend Scott vindt het allemaal te lang duren. In de laatste aflevering van Kourtney & Kim Take Miami zegt hij dat zijn vriendin zo snel mogelijk 10 kilo moet afvallen. “Your body was banging when I first saw you on the beach with that little ass“, aldus Scott. Toen Kourtney vroeg waarom hij zich zo druk maakte om haar gewicht, zei hij “Why wouldn’t I care? You’re my piece of machinery!” Heel taktisch.

Natuurlijk gingen deze opmerkingen Kourtney niet in de koude kleren zitten en ze barstte in huilen uit. Ze zei tegen Scott dat ze bezig was met afvallen, maar dan op een gezonde manier. Scott’s antwoord? “Do it the healthy way, just do it faster.

Arme Kourtney. De aflevering is natuurlijk een tijdje geleden opgenomen, maar op de onderstaande foto’s van Kourtney die afgelopen maand zijn genomen ziet ze er perfect uit!

Kourtney Kardashian gewicht

Kourtney Kardashian gewicht

Kourtney Kardashian gewicht

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties