0

QUOTE olsen twinsCelebrity stylist Lysa Cooper zou je kunnen vergelijken met Rachel Zoe. Deze vrouw is minder bekend bij het publiek, maar heeft als stylist onder andere samengewerkt met grote namen zoals Beyoncé, Rihanna en bijvoorbeeld Kanye West.

In een interview met Vogue Italia heeft Lysa Cooper besloten geen blad voor de mond te nemen en maakt van de gelegenheid gebruik om iedereen eens even goed af te kraken. Zo liggen Rihanna, Beyoncé en de Olsen Twins onder vuur. De stylist, die mede verantwoordelijk is voor de korte coupe van Rihanna die haar tot een ster maakte, heeft het niet zo op de manier van feesten van Rihanna. Het zou allemaal een beetje zwak zijn, voor de entourage, de wiet die Rihanna rookt en voor de manier waarop ze elk moment op Instagram plaatst heeft Lysa Cooper geen goed woord over.

Celebrities die aan het ontwerpen zijn geslagen, raad ze aan om naar school te gaan, want het is allemaal ‘bullshit’ waar ze mee komen. Zo ook de kledinglijn van The Olsens die meerdere mode awards in de wacht sleepten met hun kledinglijn The Row. De enige reden waarom dat zou werken is omdat de twins designers in dienst hebben die het beste van andere ontwerpers kopiëren.

Of Rihanna en Mary-Kate en Ashley Olsen zich echt aangevallen moeten voelen? Wij denken van niet, maar aangezien Rihanna graag via Twitter relletjes veroorzaakt hopen we op een pittige tweet.

Olsen Twins

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties