0

QUOTE Kim Kardashian verdient een Vogue US coverVoormalig hoofdredactrice van de Franse Vogue Carine Roitfeld is om; volgens haar is Kim Kardashian de nieuwe Marilyn Monroe. De styliste en oprichter van CR Fashion Book voegde daad bij woord en plaatste de realityster op de cover van haar magazine.

Maar dat is niet genoeg voor Kanye. Hij vindt dat zijn toekomstige wifey en baby momma ook een Vogue cover verdient. Hij heeft zijn zinnen gezet op de US versie en kan het niet laten om er campagne voor te voeren. Dus toen hij te gast was bij het radioprogramma van Ryan Seacrest, jawel de producent van Keeping Up With The Kardashians, ging hij even los.

We’re classist. We have our cool table … and there’s no way Kim Kardashian shouldn’t be on the cover of Vogue. She’s like the most intriguing woman right now. Collectively we’re the most influential with clothing. No one is looking at what Obama is wearing. Michelle Obama cannot Instagram a bikini pic like what my girl did… so it’s to say when we are there and Carine Roitfeld supports my girl, that’s a breakthrough … there’s a wall of classism that we are breaking through.” Aha.

Met de sales van Vogue US schijnt het niet zo goed te gaan. Is Kim op de cover plaatsen de manier voor hoofdredactrice Anna Wintour om te zorgen dat ze nieuw publiek voor het magazine wint? Misschien, maar ze zou het waarschijnlijk knarsetandend toelaten.

Carine Roitfeld en Kim Kardashian

Carine Roitfeld en Kim Kardashian

Vogue hoofdredactrice Franca Sozzani is al een Kim lover

Vogue hoofdredactrice Franca Sozzani is al een Kim lover

Kim en Kanye

Kim en Kanye

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties