0

jessica simpson eric johnson 150Er zijn diverse dames in celeb wereld die nogal schommelen met hun gewicht. Eén daarvan is Khloé Kardashian maar ook Christina Aguilera en Jessica Simpson zijn de ene keer een stuk dikker dan de andere keer.

Die laatste is na de geboorte van haar tweede kind vorig jaar flink gaan sporten en let op wat ze eet. Het resultaat: een superslanke en strakke Jessica. Niets mis mee zou je zeggen, maar als je goed kijkt dan gaan er misschien wel wat alarmbellen rinkelen. De zangeres wordt namelijk wel erg dun.

Ondanks dat ze al 35 kilo kwijt is en maar rond de 50 kilo weegt, leeft Jessica enkel op mini porties noten, kip en quinoa. De reden? Op 4 juli gaat ze als het goed is in het huwelijksbootje stappen en daarvoor wil ze in haar trouwjurk met maatje 34 passen.  “Bovendien besteedt ze uren per dag in de sportschool“, aldus een vriend van Jessica tegen The National Enquirer.

Laatst werd haar vrijgezellenfeest gehouden en omdat ze zo weinig eet en weegt, was ze binnen no-time ziek van de alcohol. “Het was eng: na een paar drankjes werd ze duizelig en ziek en uiteindelijk viel ze flauw. Gelukkig landde ze op haar bed.” Jessica beweerde de volgende dag dat ze gewoon teveel had gedronken.

Het schijnt dat Jessica’s verloofde, Eric Johnson, heeft gezegd de bruiloft uit te stellen als de zangeres niet heel snel wat meer gaat eten.

  • Eric's driver
    "Eric's driver"
  • If I'm in a bathing suit I should pose proudly
    "If I'm in a bathing suit I should pose proudly"
  • jessica simpson eric johnson 500
    "Happy 4yr anniversary baby!! I am so honored to be the mother of your babies and loved by you every moment."

www.instagram.com/jessicasimpson

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties