0

kim cattrall 640Kim Cattrall kennen we allemaal als Samantha uit Sex and the City: een zelfverzekerde, seksbeluste zakenvrouw. De mannenkennis die haar karakter heeft projecteren wij direct op Kim in het echte leven, dus als zij iets te zeggen heeft over een vent, luisteren wij maar al te graag.

Kims meest recente opmerking schiet misschien niet bij iedereen in het goede keelgat, maar het geeft ons iets om over na te denken. Tegen The Independant zei ze dat ze Jamie Dornan a.k.a. Christian Grey absoluut niet hot vindt. Best een statement op een moment dat veel vrouwen kwijlend in de bioscoop naar dit stuk man candy aan het kijken zijn. Ze voegt daar aan toe dat ze Fifty Shades of Grey dan ook niet gaat bekijken.

In plaats van de 32-jarige acteur had ze graag een rijpere, meer doorleefde man gezien om het sexy karakter te spelen. Haar suggestie: de Ierse acteur Brendon Gleeson (beter bekend als Alastor ‘Mad-­Eye’ Moody uit Harry Potter). Tja of we het daar mee eens zijn…  Ze zegt zelf al dat het misschien aan haar leeftijd ligt, Kim is 58 jaar en Brendon is wat dat betreft inderdaad een betere fit, hij is 59.

Of Samantha het met dit statement eens is, vragen wij ons af. Zij leek nooit problemen te hebben gehad met een wat jonger exemplaar in haar bed!

  • goblet_of_fire39
    Brendan Gleeson als Alastor 'Mad-­Eye' Moody
  • Kim Cattrall

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties