0

Wimmy & Friends to Free a GirlDe grote vraag tijdens elk interview met Yolanthe is wanneer ze nou eindelijk eens aan kinderen gaat beginnen met hubby Wesley. De twee zijn al 4,5 jaar getrouwd en als je de leeftijd hebt van de presentatrice en actrice, dan staat een kindje vaak wel op ‘het programma’.

Toen ILFN’s Kim laatst een interview had met Yolanthe, zei ze al dat ze in 2015 misschien moeder wil worden en in de nieuwste Grazia vertelt ze daar wat meer over. “Moeder worden lijkt me het allermooiste ter wereld. Ik werk nu nog teveel om fulltime mama te zijn, dat zou niet eerlijk zijn naar het kindje. Maar eerlijk is eerlijk: Ik denk er wel steeds vaker over na en denk dat ik er in 2015 wel voor wil gaan”, vertelt ze.

Ze vervolgt: “Wesley vindt alles prima, die staat te springen. Toen ik hem ontmoette had hij het al over kinderen. Het is voor mij voor het eerst dat ik er écht voor wil gaan.” Wél benadrukt Yolanthe dat ze op dit moment nog niet zwanger is.

Wie weet gaat het toch écht in 2015 gebeuren! Als ze het in meerdere interviews erover heeft, dan is ze duidelijk serieus…

  • Wimmy & Friends to Free a Girl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties