0

NY: Kylie and Kendall Jenner Dujour Magazine 2014 - ArrivalsKylie Jenner weet maar niet van de rumours af te komen, want haar lippen zijn voor heel veel mensen nog steeds het gesprek van de dag. De mond van de jonge realityster lijkt wel een eigen leven te leiden en dat is niet zo gek ook: we vinden het gewoon moeilijk te geloven dat ze deze krijgt dankzij een make-up.

De jongste Jenner telg heeft vorige week haar eigen extension lijn gelanceerd en tijdens een kort interview met E! liet ze doorschemeren dat ze helemaal klaar is met het onderwerp . ”I feel like everyone has been talking about it for months, so I’m kind of sick of it,” aldus de zeventienjarige Kylie. Ze is erg ontdaan door alle lipinjectie geruchten en vindt het allemaal wel heel erg beledigend. 

”My pictures, I palp (tuit) them out a lot. I think big lips are awesome”, zei ze. Toch ontkende ze het hele plastische chirurgie gebeuren niet, maar is ze gewoon heel erg dol is op lip liner om grotere lippen te creëren. Wij kijken in ieder geval uit naar een make-up tutorial van de realityster, want we zijn wel heel benieuwd hoe ze dit voor elkaar krijg natuurlijk.

  • NY: Kylie and Kendall Jenner Dujour Magazine 2014 - Arrivals

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties