0

Opening Night of Rocky - ArrivalsDe geruchtenmolen rond Sabia en Sylvie draait weer op volle toeren. De twee voormalige besties bitchen elkaar af via de Duitse media en dat kan ons natuurlijk niet ontgaan!

Het begon allemaal toen Sabia modder naar Sylvie begon te gooien. Hoewel het Hunkemöllermodel er toen geen aandacht aan wilde besteden en er boven wilde staan, is ze in een interview met de Closer toch uit de school geklapt. Sylvie geeft aan dat ze nooit toestemming heeft gegeven voor het interview, maar alles wat er in staat, is wel gebaseerd op haar woorden.

Ze zou zich voornamelijk storen aan het feit dat Sabia zich met de opvoeding van Damian bemoeit. Ook liet ze zich ontvallen dat ze Sabia ziet als een kopie van haarzelf. De nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart zou dezelfde make-up en kleding als Sylvie dragen en drie keer per week met Rafael in het restaurant eten waar Sylvie graag met hem heenging.

Ook konden de twee tortelduifjes het volgens de presentatrice niet laten om onder haar raam te zoenen. ”Ik word er niet warm of koud van of Sabia mijn ex aflikt”, zegt de blondine hierover. ”Het getuigt, vind ik, van slechte smaak om zoiets te doen en ik ervaar dat als een belediging voor mijn kind.”

Natuurlijk kon ook Sabia zich hier niet ongemoeid mee laten en reageert ze op de harde woorden van haar ex-hartsvriendinnetje. ”Ik heb er een beetje om moeten lachen. Het is kinderachtig. Ze brengt het naar buiten om onderwerp van gesprek te blijven.” Of ze echt een kopie van Sylvie wil zijn? ”Daar overschat ze zich”, was het antwoord.

Opening Night of Rocky - Arrivals

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties