0

kim 150Als er iemand haar lichaam niet verstopt, dan is het Kim Kardashian wel. Haar billen en borsten zijn altijd prominent aanwezig in haar outfits en ze gaat zelfs zo nu en dan uit de kleren voor shoots. Maar de zelfvertrouwen die je daarvoor moet hebben, is niet altijd aanwezig geweest bij de reality ster.

Op een jonge leeftijd begon ze al borsten te ontwikkelen waardoor ze zelf erg van slag was. “Ik was niet blij met mijn lichaam omdat ik zo vroeg al rondingen kreeg. Ik zat elke avond in bad te huilen en te bidden dat mijn borsten zouden stoppen met groeien”, aldus Kim tegen de Britse ELLE.

Ze vervolgt in het ‘confidence issue’ van het blad: “Toen ik 13 was, schreef mijn vader mij een brief waarin hij zei dat ik een lichaam heb dat niet veel meisjes hebben en dat ik hierdoor aandacht zou krijgen van mannen, maar dat het belangrijkste was dat ik een wonderful girl ben en dat ik mijzelf op waarde moest schatten.”

Het heeft lang geduurd voordat Kim blij was met haar lichaam en dat ze zo vol zelfvertrouwen is zoals nu. “Toen ik opgroeide, moest het lichaam lang en dun zijn, zoals die van een supermodel als Cindy Crawford.”

In het interview vertelt ze meteen ook even wat er door haar heen ging toen bleek dat ze ook één van de sterren was waarbij naaktfoto’s gestolen waren en online geplaatst waren. “Ik was van slag omdat het privéfoto’s waren. Ik heb er niet voor gekozen om die te publiceren. Maar ik ben ook realistisch: ik sta op praktisch naakt in magazines, dus ik kan er niet woest om worden. De enige keuze die ik heb, is mij er niet gek door te laten maken.”

  • kim kardashian elle confidence issue
  • kim kardashian elle uk 2015 cover 1
  • kim kardashian elle uk 2015 cover 3
  • kim-kardashian-elle-uk-2015-cover-1

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties