0

kanye 150We moeten eerlijk zeggen dat we niet eerder naar Kanye West hadden gekeken als een soort ‘Robin Hood’. Maar als Kanye iets zegt, dan is het meestal (in zijn wereld) zo en we’re just living in it.

Voor zijn nieuwe langverwachte Adidas collectie gaf Kanye een uitgebreid interview aan Style.com. Naast typische Kanye uitspraken als ‘I’d like to be the Steve Jobs of the Gap‘ praat Kanye ook over hoe hij Kim nog steeds aankleedt en bied hij zelfs zijn excuses (!) aan voor de mensen die lang hebben moeten wachten tijdens zijn show op New York Fashion Week.

Het interview gaat daarna voornamelijk over de invloeden van zijn Adidas kledinglijn en zoals we van Kanye gewend zijn, schaamt hij zich niet om ook hierover zijn mening te ventileren: ‘You see Raf Simons right there, you see Helmut, you see Margiela, you see Vanessa Beecroft, you see Katharine Hamnett. It’s blatantly right there‘. 

Hij hoopt dat de collectie over drie maanden in de winkel ligt en is nu nog bezig met de prijzen van de items, die volgens hem laag gaan worden, omdat hij het voor iedereen betaalbaar wilt maken. “So this is very much a Robin Hood approach that I have to making clothes”, aldus de rapper.

Kanye, laten we in ieder geval hopen dat het niet jouw huidige standaard van betaalbaar is. Wil je het gehele interview lezen? Klik dan hier.

  • kanye 500

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties