0

caitlyn-jenner-fashionistaCaitlyn Jenner ‘brak’ het internet: de verandering van Olympisch kampioen Bruce Jenner in een vrouw overschaduwde zelfs het nieuws dat Kim Kardashian opnieuw zwanger was. Sinds de ‘coming out’ van Caitlyn is er veel positieve aandacht voor de transgender gemeenschap en betuigen allerlei bekende namen hun steun aan haar en andere transgenders.

Ook Victoria Beckham is onder de indruk van Caitlyns moed, kracht én schoonheid. Volgens een insider zou Victoria Caitlyn dolgraag als nieuw campagnemodel strikken. Ze denkt dat haar ontwerpen perfect samengaan met Caitlyns ‘glamoureuze stijl en Amazone figuur’. De bron maakte nog even duidelijk dat het de voormalige Spice Girl niet te doen is om de publiciteit: “Posh gaat niet met de hype mee. Haar reputatie is het allerbelangrijkste voor haar. Maar ze wil Caitlyn en de transgenderbeweging steunen.”

Het is een opvallende uitspraak omdat Victoria eerder nog weigerde om de trouwjurk van Kim Kardashian, de stiefdochter van Caitlyn, te ontwerpen. Posh was bang dat dat haar imago schade zou opleveren. Met Caitlyn durft de ontwerpster zich kennelijk wél te wagen aan realitysterren.

  • caitlyn-jenner-fashionista 2
    Caitlyn in een jurk van Zac Posen voor haar Vanity Fair shoot

(Beeld: www.instagram.com/zac_posen)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties