0

10831877_309503365909686_26123385_nGiuliana Rancic verschijnt de laatste tijd veel in het nieuws: de E! presentatrice is behoorlijk dun geworden en toen ze bij de Golden Globes op de rode loper verscheen, waren mensen in shock vanwege haar uitstekende schouderbladen. Nu reageert Giuliana zelf op alle controverse.

“Ik weet dat ik dun ben, maar ik heb geen anorexia“, aldus Giuliana tegen People Magazine. De presentatrice zegt de laatste tijd erg afgevallen te zijn vanwege medicijnen die ze slikt om terugkomst van kanker te voorkomen. In 2011 heeft het gezicht van E! een dubbele mastectomie ondergaan, net als Angelina Jolie, vanwege borstkanker.

“Ik eet een robuust, gezond en gebalanceerd dieet. Ik eet zelfs elke avond een toetje maar door de medicijnenen die ik slik kom ik niet aan, ik val zelfs af”, aldus Giuliana die zegt graag wat rondingen te willen hebben. “Ik zie er ook op deze manier uit vanwege scoliose. Ook al kom ik flink aan, de botten in mijn lichaam zitten op een bepaalde manier vanwege de aandoening en daar kan ik niets aan veranderen”, aldus de presentatrice tegen People Magazine.

Bekijk een filmpje met het verhaal van Giuliana hieronder of hier!

(Beeld: www.instagram.com/giulianarancic)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties