0

nicolette van dam 150Nicolette van Dam was één van de vele BN’ers die in verwachting was en vorige week zette ze dochtertje Kiki-Kate op de wereld. Vanzelfsprekend zijn de presentatrice/actrice en haar verloofde dolblij met hun nieuwe spruit.

Gisteren praatte ze met RTL Boulevard over haar nieuwe dochtertje en de keizersnede. “Je voelt niks, want je bent verdoofd. Maar je voelt wel dat er iets gebeurt dus je bent er toch helemaal bij. Ik hoorde ineens gehuil en toen wist ik dat het mijn kindje was. Ik was zo emotioneel, het was zo’n mooi moment.” Bas stond de hele bevalling naast Nicolette om haar te ondersteunen.

“We willen van de daken schreeuwen dat we zo’n mooie, lieve dochter erbij hebben. Het gaat heel goed met Kiki-Kate. Alle dingen waarvan je wilt dat een baby ze doet, die doet ze gelukkig. Het is echt een happy kindje. En ze huilt helemaal niet zo veel”, aldus Nicolette tegen RTL Boulevard. Met Bas heeft ze al een tweejarig dochtertje genaamd Lola-Lily: “Het is zo bijzonder om dit weer mee te maken.”

Augustus doet ze nog even rustig aan, maar in september staan de werkzaamheden op de agenda. “We hebben natuurlijk ook een eigen restaurant en ik heb in september al weer mijn eerste klussen staan. Ik wil dat wel allemaal blijven combineren.”

  • nicolette van dam 1

www.instagram.com/nicolettevandam1

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties