0

Kim CatrallDe serie liet ons smachten naar een paar Manolo’s en leerde ons dat een tutu ook geschikt is om overdag te dragen. Sex and the City is voor vrouwen over de hele wereld een bron van inspiratie.

Niet alleen door de scherpe dialogen, maar vooral door de fashionable outfits. De vrouw die verantwoordelijk is voor al deze hebberig makende outfits is styliste Patricia Field. De roodharige dame verzorgde zes seizoenen en twee films lang de kleding van de vier karakters. En hoewel wij dolgraag een dagje zouden willen shoppen in de kast van Carrie, gaat haar voorkeur naar een ander personage uit.

In een interview met Kensington & Chelsea magazine vertelde de styliste dat ze Samantha het leukst vond om te kleden. Sarah Jessica Parker is dan wel meer geïnteresseerd in mode, Patricia vond Kim Catrall (die Samantha speelde) meer inspirerend. De styliste had overigens niet verwacht dat de serie zo succesvol zou worden: “I was always amazed, and continue to be amazed, at the impact of the show around the world. The show made women feel like they could be more individual and experimental.”

In welke kledingkast van de vier vrouwen zouden jullie wel een dagje willen winkelen?

Patricia Field

Sex and the City styliste Patricia Field

Kim Catrall Samantha Jones

Een typische Samantha outfit: kleurrijk, opvallend en sexy

sex_and_the_city1

Onze vier favorite girls: Miranda, Samantha, Carrie en Charlotte

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties