0

Cara DelevingneCara Delevingne heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat haar passie niet meer in de modewereld ligt, maar bij acteren en zelfs op het muzikale vlak. Tegenwoordig verschijnt Cara dan ook meer op het witte doek dan op de catwalk en even dachten we dat we deze enfant terrible van de modewereld voor altijd moesten missen.

Gelukkig maakt Cara korte metten met deze angstaanjagende gedachte. In een interview met The Hollywood Reporter stelt zij dat ze niet 100% klaar is met de modewereld, maar dat ze for the time being bezig is met acteren. Ze vertelt ook dat ze nog altijd een goede band heeft met bijvoorbeeld Karl Lagerfeld, voor wie ze ontzettend veel klussen heeft gedaan: “Careers change and you develop and get older. I still have very close relationships with the people I used to work with. Maybe I’ll do fashion sometimes, but at the moment I have no time to do anything.”

Wij zijn natuurlijk heel blij met deze onthulling, maar er is nog iets in haar statement dat ons aanspreekt. Cara zegt dat ze momenteel geen tijd heeft om ook maar iets te doen. Zou dat betekenen dat er nog een heleboel films aankomen met het model in de hoofdrol?

 

  • Cara Delevingne
    Cara Delevingne in NY Times Fashion

(Beeld: www.nytimes.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties