0

150 JessicaEen paar uurtjes vliegen is voor de meeste mensen dé uitkomst om nog even een snelle powernap te doen. Vaak trekken mensen waarschijnlijk om die reden dan ook de meest comfortabele kleding uit de kast om de uren in het vliegtuig in te vertoeven.

Volwassenen die in pyjama’s vliegen moeten terug geroepen worden, tweet Jessica Biel die er niets van de vliegtuigtrend snapt. Een outfit waarin het lijkt dat je rechtstreeks uit je bed komt rollen kan écht niet meer!

Jessica vliegt zelf het liefste in de mooiste fashion outfits en ergert zich dan ook dood aan de mensen die voorbij komen in pyjamabroeken. Het is natuurlijk logisch dat de actrice er altijd fashionable uit moet zien, want ze wordt achtervolgd door paparazzi en daardoor moet ze er altijd klaar voor zijn om gefotografeerd te worden.

Wij zijn het met Jessica eens, de ‘pyjama-look’ kan echt niet meer. Gelukkig voor de mensen die wél nog steeds hun schoonheidsslaapje in het vliegtuig willen doen, zijn er tegenwoordig steeds meer modieuze broeken van joggingstof. Je hoeft dus echt niet de deur uit met een outfit waarin het lijkt alsof je je pyjama nog aanhebt.

Wat vind jij ervan als mensen in hun pyjama vliegen?

  • Schermafbeelding 2014-04-16 om 12.08.31
    De Tweet van Jessica Biel
  • BP_21475988
    Actrice Jessica Biel

www.twitter.com/jessicabiel

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties