0

DAVID BECKHAMDat Victoria Beckham een behoorlijke vinger in de pap heeft in huize Beckham dat leek ons al waarschijnlijk, maar dat Vicky ook alle looks van haar familieleden checkt voordat deze buiten de voordeur treden, blijkt uit een interview met hubby David.

De ex voetballer schaamt zich er niet voor. David Beckham heeft opnieuw een samenwerking met H&M maar tijdens de lancering in Madrid vertelde Becks dat het beste fashion advies dat hij krijgt nog altijd van zijn vrouw Victoria komt. “The best fashion advice Victoria has probably given me is not to wear something”, zei David.

Blijkbaar houdt Victoria er nogal een uitgesproken mening op na en zou ze haar man regelmatig tot de orde roepen door hem te vertellen dat hij iets maar beter in de kast kan laten hangen. “She gives me advice because her vision of fashion is marvelous and her business is going great. I listen to her advice 99 per cent of the time.”

Gelukkig weet Victoria de laatste jaren waar ze het over heeft, want in het verleden heeft het tweetal een paar epic fashion fails op hun naam staan. Met name in de periode dat de love birds zich in matching outfits hulden, is moeilijk te vergeten.

  • David Beckham HM

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties