0

150 KarlKarl Lagerfeld kennen we als het ware mode-icoon met een kritische houding en iemand die niet op z’n mondje is gevallen. Hij heeft altijd z’n mening klaar over alles en iedereen en ook nu meldt de modeontwerper weer opmerkelijke dingen.

Karl houdt namelijk niet van mensen van z’n eigen leeftijd. Vroeger had de man al moeite met kinderen van zijn generatie en vond hij iedereen maar stom. Hij haatte de outfits van z’n leeftijdgenoten en besteedde dan verder ook geen aandacht aan hen: hij was drukker met lezen, talen leren en natuurlijk het ontwerpen. Hij wilde niets liever dan ‘volwassen’ worden.

Maar ook nu als volwassene gaat het niet allemaal zoals de ontwerper het ‘t liefste heeft. De 80-jarige designer vindt iedereen maar klagen over het ouder worden en over alle mankementen die het met zich meebrengt en dat slurpt energie volgens hem. Karl wil hier niet door beïnvloed worden en wil z’n enthousiasme en energie behouden.

Blijkbaar krijgt hij deze meer van de jonge muzes als een Cara Delevingne, alhoewel hij over de twintigers ook alweer van alles te melden heeft. Ach het blijft Karl Lagerfeld hè.

  • Karl Lagerfeld 2
    Karl Lagerfeld met model en muse Cara Delevingne
  • Karl
  • KArl Lagerfeld

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties