0

sylvie eetstoornis vogue 150Afgelopen weekend kon je het al lezen op I Love Fashion News; Vogue slaat een tikkeltje een andere weg in en heeft deze maand niemand minder dan Sylvie Meis op de cover prijken. In het blad geeft ze zichzelf bloot op foto’s én in een diepteinterview.

Hierin vertelt ze onder andere dat ze vroeger tijdens haar studententijd leed aan een eetstoornis. “Ik at steeds minder, werd heel mager, droeg ruime sweaters om het gewichtsverlies te verbergen. Het is inherent aan mijn karakter: alles onder controle houden.”

Gelukkig heeft ze het gevecht tegen de stoornis overwonnen, naar eigen zeggen toen ze haar eerste vriendje kreeg. “Pas op mijn twintigste werd ik voor het eerst verliefd. Dankzij die relatie begon ik mijn lichaam te ontdekken. Het heeft even geduurd voor ik weer normaal met eten kon omgaan.”

Volgens Sylvie heeft Rafael daar ook een rol in gehad. “Daar heeft Raf later ook in geholpen. Hij introduceerde sport bij mij. Ik ben er nu extra trots op dat ik gezond met mijn lijf bezig ben.”

Sylvie Vogue Nederland interview

sylvie vogue interview 2

Sylvie Vogue Nederland cover

www.vogue.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties