0

QUOTE Ik heb Rafael bedrogen tijdens ons huwelijk met2013 is het jaar dat Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar gingen én hij er vandoor ging met haar beste vriendin. Lange tijd hield Sylvie haar lippen stijf op elkaar over de reden van de breuk, maar een paar weken terug onthulde ze dat de twee uit elkaar gegroeid waren.

Daarvoor waren verschillende oorzaken, waaronder het feit dat Sylvie kanker had en de vele verhuizingen van het koppel. Nu blijkt dat er nog iets niet zo’n goede invloed heeft gehad op de relatie. Sylvie geeft toe vreemd te zijn gegaan terwijl ze met Rafael was.

Met wie? Sylvie bekent vandaag in de Privé en het Duitse Closer dat ze een affaire had met een piloot van de KLM. Eerder dit jaar onthulde een andere piloot: “Als ze veel opdrachten na elkaar heeft, dan verplaatst ze zich doorgaans in kisten die door KLM-piloten worden gevlogen. Hoog in de lucht is zij op een van hen verliefd geworden.”

De piloot waarop ze verliefd werd, genaamd Balasz (bijnaam Bali), verkocht zijn verhaal aan een Duits blad waardoor Sylvie nu geen andere mogelijkheid ziet dan open kaart te spelen… Haar overspel heeft niet direct tot de breuk geleid, toen Rafael erachter kwam bleven ze nog samen, maar het zal vast geen goede invloed hebben gehad op hun relatie.

De affaire speelde zich af in 2010, toen Sylvie aan het herstellen was van borstkanker, en duurde drie maanden “Alles wat ik nodig had, was een luisterend oor en iemand die mijn angst kon begrijpen. Voor ik het echt doorhad, waren we in een hotel en was het gebeurd. Hij beloofde dat hij me van mijn angsten zou bevrijden. Ik zei dat ik er alleen door seks met een andere man achter zou kunnen komen of ik echt zo afstotelijk was als ik dacht.”

Bekijk hier een foto van Balasz!

Sylvie Meis KLM piloot

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties