0

Terry 150De roddels en uitingen over de celeb fotograaf Terry Richardson zijn al de hele wereld over gegaan. Meerdere klachten werden tegen hem ingediend en nog zijn alle bizarre verhalen de wereld niet uit.

Het verhaal wordt namelijk nog gekker. New York Magazine heeft een interview met de man gehouden en daar zijn allemaal opvallende uitspraken in gedaan. Zo zegt Terry nergens spijt van te hebben en doet hij ‘gewoon’ zijn werk. De meisjes komen altijd naar zijn studio bij daglicht en het is, naar zijn zeggen, nooit zo dat hij alleen is geweest met de meisjes.

Daarbij namen de modellen altijd wel iemand mee en anders was er altijd nog een assistent bij de shoot. ‘Het kan dus nooit zo zijn dat ik ze overhaal om allerlei dingen te doen’ zegt Terry Richardson. ‘Soms is er gewoon sfeer en een bepaalde spanning, en als dat een mooi resultaat oplevert voor de foto’s dan houd ik dat niet tegen’.

Ook vindt hij het corny om zijn ‘macht’ te gebruiken om vrouwen te verleiden? ‘Ik kan voor je regelen dat je in Vogue komt klinkt ook zo cheesy‘; zo ben ik helemaal niet’.

Toch zijn er genoeg mensen van mening dat Terry wel degelijk zijn macht misbruikt, de vrouwen komen niet zomaar met de klachten en smerige verhalen over hem toch, of wel?

  • Terry Richardsaon 3
  • Terry Richardson
  • Terry Richardson 2

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties