0

kim george condo tas 150De hele wereld viel over Kim, Kanye en de tas heen die de rapper aan zijn bride-to-be gaf afgelopen kerstmis. De Birkin Bag was door kunstenaar George Condo ondergekladderd met drie naakte vrouwen en een monster.

Maar dat iedereen de tas zou verschikkelijk zou vinden, wist Kanye natuurlijk al lang. Hij nam afgelopen december contact op met Condo, die al eerder de artwork voor zijn cd ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ voor zijn rekening nam, en vroeg de beste man een tekening te maken op een Birkin Bag omdat Kim zo dol is op die tas. In 15 minuten was het kunstwerk gemaakt.

“Het hele punt was om een icoon van het consumeren te nemen en deze te veranderen; het is net zoiets als godslastering. Als ik het had gedaan en in mijn kast had gezet, had het niks betekend. Maar als je het aan Kim geeft dan heeft het een heel andere lading. Het gaat om de context.”

Oké dus betekent dit dat Kanye expres iets aan Kim heeft gegeven wat oproer zou veroorzaken in plaats van gewoon iets leuks aan zijn liefje? Wat denken jullie?

kim george condo tas 1 kim george condo tas 2 kim george condo tas 3 kim george condo tas 4 kim george condo tas 5 kim george condo tas 6(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties