0

Roy Donders presenteert huispakkenZodra je een paar keer met je hoofd op de beeldbuis bent verschenen, kun je rekenen op een heleboel kritiek. Iedereen heeft wel een mening over je en sommigen zijn niet bang om deze onder stoelen of banken te steken en dat kan soms hard aankomen.

De populaire RTL-5 ster Roy Donders is dit te veel geworden. ”Eigenlijk ben ik slachtoffers van mijn eigen succes”, vertelde hij afgelopen vrijdag aan RTL Boulevard. Dankzij alle kritiek die hij van buitenaf kreeg, zegt hij namelijk zijn bekende huispakkenparty’s vaarwel. Zo zou hij een diva zijn en zouden zijn zelf ontworpen huispakken al na een paar keer dragen uit elkaar vallen. ”Ik krijg een hoop negativiteit over me heen, dus ik vroeg me af: waar doe ik het eigenlijk nog voor?”

De van oorsprong Broekhovense visagist en kapper van voornamelijk zigeunerinnen is er naar eigen zeggen helemaal kapot van. ”In de bus naar huis moesten we allemaal huilen. En in bed heb ik nog een paar uur gehuild. Ik werd wakker met dikke rode ogen.”

Tsja, arme Roy. Hoe zou het ondertussen met hem gaan?

Roy Donders presenteert huispakken

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties