0

peaches geldof dochter 150Precies een week geleden werden we opgeschrikt door de dood van Peaches Geldof. Wat precies de reden is dat de erfgename van muzikant Bob Geldof is overleden, is nog niet bekend. Wél is ze veel te vroeg overleden: Peaches was pas 25 jaar.

Het lijkt in ieder geval geen zelfmoord te zijn. De it-girl gaf vlak voor haar dood een openhartig interview over haar leven en toekomstdromen. “Ik droom ervan om ooit een meisje op deze wereld te mogen zetten”, aldus Peaches die zelf op 13-jarige leeftijd haar moeder verloor aan een overdosis heroine.

“Mijn zoons Astala (bijna 2 jaar) en Phaedra (11 maanden) hebben me geholpen om mijn moeder te kunnen vergeven. Voordat ze geboren waren leefde ik een chaotisch leven, omdat ik trauma’s uit mijn eigen jeugd moest verwerken. Dat is me nu eindelijk gelukt”, aldus Peaches tegen Sunday Times.

“Mijn kinderen hebben mijn leven zo positief veranderd. Ik geef ze ontzettend veel liefde en hoop dat ik ze, ook als ze ouder zijn, het gevoel kan geven dat ze echt kind kunnen zijn. Dat gevoel heb ik tijdens mijn eigen opvoeding gemist.”

  • peaches geldof 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties