0

The Other Woman Premiere in Los AngelesEr lijkt een grote baby boom gaande onder de celebs. Sterren als Mila Kunis, Olivia Wilde, Kristin Cavallari, Scarlett Johansson en Doutzen Kroes nemen het er van en stichten een (groter) gezinnetje. Er is echter ook één celebrity die hier anders over denkt.

”Ik denk dat als ik het echt had gewild, een kind op de één of andere manier wel in mijn leven terecht was gekomen”, vertelt Cameron Diaz aan de Britse Telegraph. ”Door adoptie, of via een relatie.”

Hoewel de 41 jaar oude actrice in het verleden relaties had met onder andere Justin Timberlake en Jared Leto, is ze nooit de ware tegengekomen waarmee ze zich wilde voortplanten. ”Ik zeg nooit, nooit, maar ik denk dat als ik kinderen wilde, ik ze wel al had.”

Het is dan ook niet zo dat Cameron een hekel aan kinderen heeft. In tegendeel, ze heeft een heleboel kids om haar heen waar ze ook altijd leuke dingen mee mag doen. ”Ik heb heel veel kinderen om mij heen in mijn leven. Ik zou ieder moment een kind kunnen leven van één van mijn vrienden!”

  • The Other Woman Premiere in Los Angeles
    De happy single Cameron Diaz

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties