0

nicole 150Toen laatst de nieuwe campagne van Chanel uitkwam met Gisele Bündchen in de hoofdrol en geschoten door Baz Luhrmann, kreeg iedereen flashbacks naar de film Moulin Rouge. Ondanks dat de film al wat jaartjes oud is, blijft het een favoriet en dat is maar goed voor Nicole Kidman die heel wat over had voor haar rol.

Waarschijnlijk behoort de film Moulin Rouge tot iedere fashionista haar favoriete door alle prachtige kostuums en decors. Hoofdrolspeelster Nicole Kidman zag er stunning uit in de strakke korsetten, maar dit ging niet zonder blikken of blozen. De actrice brak namelijk een rib tijdens het dragen van dit item en wilde hoe dan ook ervoor zorgen dat ze een taille van slechts 45 centimeter zou hebben.

De Australische verteld dat ze tijdens de opnamen eerst van een trap viel door het dansen op hoge hakken om half drie ‘s nachts. Daarna brak ze hem opnieuw tijdens het straktrekken van het korset. Haar obsessie voor een zo smal mogelijk middeltje kwam door Vivian Leigh die dit in Gone with the Wind had. Het leven van een actrice is nog niet zo makkelijk, maar er is wel een fantastisch eindresultaat uitgekomen dat voor altijd tot de klassiekers zal behoren.

  • moulin rouge

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties