0

touriya 150Het is een heftige tijd voor Touriya Haoud. Eerst was daar de break-up met voormalig bff Sylvie Meis en kort daarna werd bekend dat Touriya en haar man, Greg Vaughan, gaan scheiden.

Touriya en Greg gaan gelukkig in volledige harmonie uit elkaar en van een vechtscheiding is geen sprake. ”We hebben het besluit om uit elkaar te gaan gezamenlijk genomen. We wonen nu nog onder één dak en we gaan heel harmonieus met elkaar om. Dat kan ook, want er is niks verschrikkelijks gebeurd in ons huwelijk. We hebben geen knallende ruzies gehad, en is geen sprake geweest van vreemdgaan. We zijn gewoon uit elkaar gegroeid. Greg en ik gaan als goede vrienden met elkaar om” aldus Touriya.

De drie zoontjes van het stel hoeven zich dan ook geen zorgen te maken dat papa en mama elkaar nooit meer hoeven te zien. ”We vormen geen liefdespaar meer, maar we zijn nog steeds de trotse ouders van drie mooie kinderen. En onze kindjes hebben toch een mama en een papa nodig. We gaan binnenkort ook als gezin door Europa reizen. Op de planning staan Nederland, Marokko en Ibiza”.

Touriya geeft aan dat zij en Greg nog wel veel van elkaar houden. Ze hebben er dan ook voor gekozen om niet officieel op papier te scheiden, maar te ‘ontkoppelen’. “We gaan vlakbij elkaar wonen, opdat onze kinderen wanneer ze dat willen bij één van hun ouders kunnen zijn. Voorop staat dat de kinderen geen last hebben van onze breuk en zo gelukkig mogelijk kunnen opgroeien. Ze worden nooit geconfronteerd met ruzietjes tussen hun ouders. Ze moeten in de liefde blijven geloven.”

  • touriya 500
  • touriya en greg 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties