0

sylvie 150Het is nog even wennen dat Sylvie Meis en Sabia Engizek de strijdbijl hebben begraven na maandenlang geruzie. Zelf is het Hunkemöller model erg blij dat zij samen met haar ex Rafael van der Vaart en zijn nieuwe liefde weer door één deur kan.

Vorige week werd het drietal lachend gespot in hun woonplaats Hamburg, samen met de zoon van Meis en van der Vaart. In een exclusief interview in Privé vertelt de 36-jarige mama dat dit het mooiste cadeau is wat zij haar kind had kunnen geven en dat ze zelf ook intens gelukkig is met hoe alles is gelopen. Meis wil niet teveel loslaten over de hereniging tussen haar en ex-BFF Sabia, omdat ze bang is dat dingen weer verkeerd worden uitgelegd.

De dames hebben veel lelijke dingen over elkaar gezegd de afgelopen tijd en ook de scheiding tussen haar en de voetballer liep niet vlekkeloos. De presentatrice zegt hier zelf over: “De pijn van de scheiding en de verwijten hebben het verloren van de hoop in de toekomst. Wat mij betreft moet dat ons gezamenlijk binden. Uiteindelijk willen we toch alle drie hetzelfde en dat is gelukkig proberen te zijn en wat maakt het dan uit hoe je dat doel uiteindelijk weet te bereiken? Het is het resultaat dat telt.”

En zo is het maar net Sylvie!

  • sylvie 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties