0

QUOTE Ik ben de vader van Kourtney Kardashians zoontjeKourtney is de eerste Kardashian zus die een kind op de wereld zette. Haar zoontje Mason is echt een evenbeeld van zijn moeder en lijkt ook best op zijn papa. Toch claimt iemand nu dat Scott Disick niet de echte vader is.

Een paar jaar geleden had Kourtney een shoot voor 944 Magazine met een mannelijk model genaamd Michael Girgenti. “We begonnen te zoenen en elkaar aan te raken. We lagen een beetje te dollen op de bank en daarna heb ik haar meegenomen naar mijn slaapkamer”, vertelt Michael. Kourtney en Scott zouden op dat moment net een break ingelast hebben.

Kourtney ontkent in alle toonaarden dat er iets gebeurd is. Haar advocaat onthult: “Kourtney heeft inderdaad samenwerkt met Michael, maar de rest is verzonnen. Ze hebben elkaar na de photoshoot nooit meer gesproken en gezien. Kourtney is nooit alleen met hem geweest en ze hebben al helemaal geen fysiek contact gehad.”

Toch laat Michael het er niet bij zitten en eist dat er een DNA test uitgevoerd wordt. “Mason heeft het recht om te weten wie zijn echte vader is.”

Bekijk de foto’s hieronder. Lijkt Mason meer op Michael of op Scott?

Kourtney Scott en Mason

Kourtney, Scott en Mason

Kourtney Kardashian en Michael Girgenti

Kourtney Kardashian en Michael Girgenti

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties