0

anna wintour tim gunn 150Het is al langer bekend dat Tim Gunn en Anna Wintour niet echt de beste maatjes zijn en dit waarschijnlijk ook niet snel zullen worden. Anna Wintour is volgens Tim één van de meest gevreesde vrouwen in de modewereld en doet alles op haar manier.

De ruzie is oorspronkelijk ontstaan in 2012 door de uitspraken die de modeman over Anna had gedaan in zijn boek. Hij beschrijft een moment met een hoog divagehalte en vond dit echt niet kunnen. Het gerucht ging dat Anna Wintour door haar bodyguards van de trap is getild na de Metropolitan Pavilion mode show, omdat zij niet met anderen in de lift wilde staan.

Volgens Tim zijn het allemaal feiten die hij heeft verteld en was hij er vooral niet op uit om kwaad over haar te spreken, maar Anna vatte dit verkeerd op. Sindsdien hebben de twee onenigheid en praten ze niet meer met elkaar. De Vogue vrouw is nog steeds boos over zijn manier van praten en Tim zegt ook echt bang voor het mode-icoon te zijn. ”I don’t look into her eyes, ’cause I will be turned into stone”, aldus Tim Gunn.

  • Anna Wintour
    Anna Wintour
  • TIm Gunn 2
    Tim Gunn

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties