0

GQ Men of the Year awards - ArrivalsWe hebben al kunnen genieten van de officiële trailers van Fifty Shades of Grey met Jamie Dornan in de hoofdrol en volgende maand zal de film dan eindelijk in premiere gaan. We staan te popelen om ‘m te bekijken, maar sommige fans zijn nog steeds aan het balen dat Jamie de rol van Christian Grey vervult en voor deze fans is de acteur erg bang.

Jamie Dornan gaf in een interview met Detail Magazine namelijk aan dat hij als de dood is dat hij op de dag van premiere vermoord zal worden door een obsessieve fan. “I almost don’t want to put this out there into the ether, but I fear I’ll get murdered, like John Lennon, by one of those mad fans at the premiere. Because a lot of people are very angry that I’m playing this character”, aldus de acteur. De 32-jarige Jamie Dornan was de tweede kandidaat voor de film, Charlie Hunnam zou eerst de rol gaan vervullen, maar haakte af voordat de opnames begonnen.

Jamie zag de rol van Christian Grey wel zitten, omdat hij overeenkomsten zag tussen hemzelf en de personage. Toen hij hoorde dat hij gestrikt was voor de rol, vermeed hij voor dagen het internet, omdat hij zich als een gemakkelijk doelwit zag voor haters. “I’m very aware of opinion regarding the film, whether it be positive or negative. It is, by its nature, an easy target”, aldus Jamie.

Wij zijn in ieder geval hartstikke benieuwd naar de film, die op 14 februari 2015 in de bioscopen zal gaan draaien.

  • GQ Men of the Year awards - Arrivals
  • details

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties